Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

#1 2022-03-24 06:53:31

N1KF
Wiki Mod
Joined: 2015-02-15
Posts: 10,456
Website

[EEO] All switches activated in CTM 2 and I'm confused

Somehow when I was playing CTM 2 in the Bittersweet campaign, all the switches were flipped, letting me go to any area in the Nexus and return all the crystals. Before this point I only had the White Crystal and three blue coins and I don't know how this happened. I think it happened when I returned to the level.


I am researching smileys and the world they inhabit. If you think you've found a clue, let me know.

Offline

#2 2022-03-26 04:38:12

Joeyjoey65
Member
Joined: 2017-11-05
Posts: 344

Re: [EEO] All switches activated in CTM 2 and I'm confused

eeo doesnt save switch states, simple

Offline

Wooted by:

#3 2022-03-26 05:06:36

N1KF
Wiki Mod
Joined: 2015-02-15
Posts: 10,456
Website

Re: [EEO] All switches activated in CTM 2 and I'm confused

Nope, it's not that simple. If that were the case, many campaign levels would break. I just returned to Cold World and the expected switches are flipped.

Also, all the switches in CTM 2 were activated, not just deactivated.

I just tested this a bit more, and even if I deactivate a switch before leaving, it just activates again whenever I return. My coins, deaths, win crown, and smiley position seem to be saved just fine.

I'm using an EE Offline SWF from March 12.


I am researching smileys and the world they inhabit. If you think you've found a clue, let me know.

Offline

#4 2022-03-26 05:36:20

NoNK
Member
Joined: 2019-07-13
Posts: 756

Re: [EEO] All switches activated in CTM 2 and I'm confused

did somebody say COLD WORLD?

Offline

Wooted by: (2)

#5 2022-04-01 08:15:25

Sticksam
Member
From: Not there, or there, but there
Joined: 2017-12-28
Posts: 441

Re: [EEO] All switches activated in CTM 2 and I'm confused

N1KF wrote:

Nope, it's not that simple. If that were the case, many campaign levels would break. I just returned to Cold World and the expected switches are flipped.

Also, all the switches in CTM 2 were activated, not just deactivated.

I just tested this a bit more, and even if I deactivate a switch before leaving, it just activates again whenever I return. My coins, deaths, win crown, and smiley position seem to be saved just fine.

I'm using an EE Offline SWF from March 12.

I remember being confused about this absurd bug two years ago and wondered what was causing this to happen.


"π“—π“˜π“–π“— π“ π“€π“π“›π“˜π“£π“¨" non-animated signature.
MfF1IHH.png
You know this eagle ain't lying when he can smell things miles away from him, all thanks to his super powerful sense of smell. (Idc if this image doesn't fit, lol.)
The profile icon still doesn't lie. Activeness: Infrequent Β―\_(ΒΊ_o)_/Β―
Boring fact: Used to have a 709+ daystreak, but lost it due to my memory error...and then eventually lost my 263+ daystreak, also due to my memory error. (Was I sane at that time...?)
Fun fact: If you happen to see my username on Twitter or on other sites, that's actually a different person, not me. I never use Twitter. I just wanted to clear up the confusion a bit, lol.
I honestly know little to nothing about them when I first saw those names on the internet. XD (Might have to give myself a bit of a different nickname at some point in the future.)

Offline

Wooted by:
Sticksam1648797325792690

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1656586863.242 - Generated in 0.020 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 1.4 MiB (Peak: 1.5 MiB) ]