Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#1 2016-01-30 18:05:40

ninjasupeatsninja
Member
From: USA (hooray!)
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,383
Website

[Release] Biggifier Bot 1.2

Biggifier Bot

Ever wanted to y'know, have bigger blocks?

Well, I have the solution for you.

It's called biggifier bot, and turns your worlds into a big block nightmare - or heaven!

This bot can:

  • Turn your blocks into any size blocks

  • Auto-align the blocks into a secret hidden grid, so you can place a block roughly in an area, and watch as it automatically snaps to the position

  • Don't want the auto alignment to the secret hidden grid? That's fine, you can turn it off.

It may lack in features, but it doesn't lack in entertainment.

Update Logs

Last edited by ninjasupeatsninja (2016-08-28 03:31:10)


Link Explorer | My Website
My First Account, boy I'm old.
Registered-December%2030,%202010-blue.png?style=flat
14392495e4a0.png
6313681707.png6313703438.png6313681707.png6313703438.png

Offline

#2 2016-01-30 22:22:43

Jabatheblob1
Member
Joined: 2015-03-01
Posts: 857

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

Make the snap to grid an option.


If you would like me to make a bot for you, go here.

Offline

Wooted by:

#3 2016-01-30 22:56:35

zioxei
Member
Joined: 2015-06-20
Posts: 856

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

oV5xHhC.png -> i5lmiSm.png

r6J6FhB.png -> qLVTVDE.png

BTW add a check box to turn the bot on and off without disconnecting or changing the value to 1.

Last edited by zioxei (2016-01-30 23:02:29)


user.php?id=zioxei
user.php?id=thanksmom
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Offline

#4 2016-01-31 15:49:17

Lictor666
Banned
From: France
Joined: 2015-02-15
Posts: 425
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

This can be usefull to fill, or why not to create a level with a brush !
But there's somes fix to do :
I made the bot crash, and after reload it I had a weird inferno glitch : 9 blocks were keeps replaced, very very fast, it was fun !
After few time, the bot crashed sad
1454251667-bug4you.png



EDIT : The problem is funnier when you set a bigger brush size !
1454252058-bug4you2.png
1454252442-bug4you3.png

Anyway nice bot wink

Last edited by Lictor666 (2016-01-31 16:00:59)

Offline

#5 2016-01-31 16:11:05

AnatolyEE
Banned
From: Unknown location
Joined: 2015-07-31
Posts: 2,654
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

I cannot run it.


4459454f8347456d986f004e8747988a.ashx?la=en&h=361&w=642

Offline

#6 2016-02-01 03:00:47

ninjasupeatsninja
Member
From: USA (hooray!)
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,383
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

Lictor666 wrote:

This can be usefull to fill, or why not to create a level with a brush !
But there's somes fix to do :
I made the bot crash, and after reload it I had a weird inferno glitch : 9 blocks were keeps replaced, very very fast, it was fun !
After few time, the bot crashed sad
1454251667-bug4you.png



EDIT : The problem is funnier when you set a bigger brush size !
1454252058-bug4you2.png
1454252442-bug4you3.png

Anyway nice bot wink

The replacing problem is caused by placing a block where the bot is making a block bigger.
In this case, you placed a block, and then the bot started to make them bigger. While the bot made the block bigger, it realized the other block was placed, then places it, then recognizes that it placed a block, and places that one, and cycles through over and over again. Planning on fixing it.

zioxei wrote:

oV5xHhC.png -> i5lmiSm.png

r6J6FhB.png -> qLVTVDE.png

BTW add a check box to turn the bot on and off without disconnecting or changing the value to 1.

Yea, a simple little bug.
I'll do the "btw" part as well.

Last edited by ninjasupeatsninja (2016-02-01 03:01:42)


Link Explorer | My Website
My First Account, boy I'm old.
Registered-December%2030,%202010-blue.png?style=flat
14392495e4a0.png
6313681707.png6313703438.png6313681707.png6313703438.png

Offline

#7 2016-02-01 14:19:44

Napakeun
Formerly goodsmile
From: Slovenia
Joined: 2015-02-22
Posts: 605
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

It was fun playing with it. Some bugs were a little annoying but that's ok. Bots like this really spice up the game a little bit smile Thanks for sharing it!

Offline

#8 2016-02-02 08:34:11

Jabatheblob1
Member
Joined: 2015-03-01
Posts: 857

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

In case 'b', make it recognize when the botid is placing a block and don't register that block as a block to make bigger.


If you would like me to make a bot for you, go here.

Offline

Wooted by:

#9 2016-02-02 13:34:05

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 843

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

Jabatheblob1 wrote:

In case 'b', make it recognize when the botid is placing a block and don't register that block as a block to make bigger.

But what if the person lags?
For example on my laptop, I need to put the delay between placing on ~25, even though it rarely accepts ~15 too.
On my PC though I can use the regular 10ms (even though thread.sleep probably does something like 12).


Current project: Thinking of/finding/requesting projects...
?type=registered&name=den3107
user.php?id=den3107&hideoffline=true    user.php?id=den3107bot&hideoffline=true

Offline

#10 2016-02-27 19:59:05

ninjasupeatsninja
Member
From: USA (hooray!)
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,383
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

I updated it... I guess...
all it really does is work with the current "b" instead of rot13 so it's useable again...
meh
i really dont think anything else was added...

Last edited by ninjasupeatsninja (2016-02-27 20:00:40)


Link Explorer | My Website
My First Account, boy I'm old.
Registered-December%2030,%202010-blue.png?style=flat
14392495e4a0.png
6313681707.png6313703438.png6313681707.png6313703438.png

Offline

#11 2016-08-18 09:23:20

PiotrGrochowski
Member
From: Poland (born in 8 №v 2004)
Joined: 2016-04-27
Posts: 29

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

This bot still has bad bugs which need fix. Also please add the ability to unlock edit by code.


I'm known as haslo in EE.

Offline

#12 2016-08-18 12:32:46

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,219

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

PiotrGrochowski wrote:

This bot still has bad bugs which need fix. Also please add the ability to unlock edit by code.

"bad bugs" Why doesn't you write them here? How else could he fix them if you are not telling him this?


1XlHVLW.png

Offline

#13 2016-08-18 13:07:51

Swarth100
Formerly: Spinastar
Joined: 2015-07-18
Posts: 292

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

den3107 wrote:
Jabatheblob1 wrote:

In case 'b', make it recognize when the botid is placing a block and don't register that block as a block to make bigger.

But what if the person lags?
For example on my laptop, I need to put the delay between placing on ~25, even though it rarely accepts ~15 too.
On my PC though I can use the regular 10ms (even though thread.sleep probably does something like 12).

Try not using Thread.Sleep even though you are on a seperate thread. It's best to make it loop and check on the millisecond time.


fsR7puc.png

Offline

#14 2016-08-18 17:15:38

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 843

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

Swarth100 wrote:

It's best to make it loop and check on the millisecond time.

You know such loops might result in high CPU usage, right?
Used to have such kind of loop (though not for checking amount of milliseconds passed, but instead if a list had items) in an old project (that I improved later), and my Intel i7 was on a minimum of ~45% CPU usage, from just that bot (I knew it was because of that loop because not running it put the CPU level back to normal levels).
Really I can understand a timer would be better (like said here and there), since it actually waits 10ms (instead of waiting at least 10ms like thread.sleep), but I don't really like having to use AutoResetEvent that much.
Your solution I honestly can't see the good part of. No offense.


Current project: Thinking of/finding/requesting projects...
?type=registered&name=den3107
user.php?id=den3107&hideoffline=true    user.php?id=den3107bot&hideoffline=true

Offline

#15 2016-08-23 16:49:07

Processor
Member
Joined: 2015-02-15
Posts: 1,549

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

den3107 wrote:
Swarth100 wrote:

It's best to make it loop and check on the millisecond time.

You know such loops might result in high CPU usage, right?
Used to have such kind of loop (though not for checking amount of milliseconds passed, but instead if a list had items) in an old project (that I improved later), and my Intel i7 was on a minimum of ~45% CPU usage, from just that bot (I knew it was because of that loop because not running it put the CPU level back to normal levels).
Really I can understand a timer would be better (like said here and there), since it actually waits 10ms (instead of waiting at least 10ms like thread.sleep), but I don't really like having to use AutoResetEvent that much.
Your solution I honestly can't see the good part of. No offense.

Add a thread.sleep(x) to the loop and you have a pretty accurate and efficient queue.

(Or y'know. BotBits.)


SUqHClx.gif

Offline

Wooted by:

#16 2016-08-23 20:20:31

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 843

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

Processor wrote:

Add a thread.sleep(x) to the loop and you have a pretty accurate and efficient queue.
(Or y'know. BotBits.

The whole point of his loop was to eliminate the need for thread.sleep. xD
Also, shameless advertising.
Also, I prefer to make as much myself, as long as it's reasonable (EEPhysics being unreasonable to recreate, obviously), hence why I personally don't use stuff like BotBits.


Current project: Thinking of/finding/requesting projects...
?type=registered&name=den3107
user.php?id=den3107&hideoffline=true    user.php?id=den3107bot&hideoffline=true

Offline

#17 2016-08-28 03:31:41

ninjasupeatsninja
Member
From: USA (hooray!)
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,383
Website

Re: [Release] Biggifier Bot 1.2

bump easteregg text wow you found it

Updated to 1.2. See the change log in the "Updates" spoiler.


Link Explorer | My Website
My First Account, boy I'm old.
Registered-December%2030,%202010-blue.png?style=flat
14392495e4a0.png
6313681707.png6313703438.png6313681707.png6313703438.png

Offline

ninjasupeatsninja1472351501621114

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1495721407.6553 - Generated in 0.054 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 1.34 MiB (Peak: 1.55 MiB) ]