Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Donate!

pls donate


#1 2015-04-28 08:52:05

Napakeun
Formerly goodsmile
From: Slo
Joined: 2015-02-22
Posts: 618

Ability to select ID of the blocks in hotbar

What the title says.
So when you need to use action blokcs like: switches, coin doors/gates, portals, signs, effect, first you need to select and ID or a number of coins or text or enable/disable option. But you can only do that when you open the menu of all the blocks. It would be easier to select the ID, text,.... directly from the hotbar, like this:

F4tEl8P.png

Offline

#2 2015-04-28 09:32:43

goeyfun
Member
From: Mighty Japan
Joined: 2015-02-18
Posts: 667

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

good idea
*Two words not spamming.


Ug3JzgO.png

Offline

#3 2015-04-28 12:53:36

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 4,170

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

goeyfun wrote:

good idea
*Two words not spamming.

**Quote, not spamming.


zsbu6Xm.png thanks zoey aaaaaaaaaaaand thanks latif for the avatar

Offline

#4 2015-04-28 14:28:40

Nou
Member
Joined: 2015-02-24
Posts: 2,753

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

On the one hand, it would indeed be useful, but on the other hand, it'd mean that, if every time you select the block, you'd get that popup asking for amount/text/enable/disable, which would also be meh.


No u.

Offline

Wooted by:

#5 2015-04-28 14:42:13

Blindz0r
Member
From: United States
Joined: 2015-03-16
Posts: 348

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

I agree with Nou on this one.


The old blind man said "You're Blind z0r".

Want to see someone interviewed? Follow this Link !

Offline

#6 2015-04-28 15:30:48

N1KF
Wiki Mod
Joined: 2015-02-15
Posts: 9,999

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

Perhaps double-clicking would bring up the block settings menu?


Everybody //forums.everybodyedits.com/img/smilies/cool Edits //forums.everybodyedits.com/img/smilies/cool Is //forums.everybodyedits.com/img/smilies/cool Back

Offline

#7 2015-11-14 18:26:52

madiik
Member
From: floor above Yuuta
Joined: 2015-02-26
Posts: 514

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

This could also work by hovering on it, if it leaves the box it hides.


shh i have returned

Offline

#8 2015-11-14 22:00:35

Koya
Fabulous Design Team
From: The island with those Brits
Joined: 2015-02-18
Posts: 6,287

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

Nou wrote:

On the one hand, it would indeed be useful, but on the other hand, it'd mean that, if every time you select the block, you'd get that popup asking for amount/text/enable/disable, which would also be meh.

Double click


Po9cnQh.png

PLNQVL8.png
Thank you eleizibeth ^

1SYOldu.png

I stack my signatures rather than delete them so I don't lose them
giphy.gif

WfSi4mm.png

Offline

#9 2015-11-15 01:11:27, last edited by Napakeun (2016-02-06 22:51:41)

Napakeun
Formerly goodsmile
From: Slo
Joined: 2015-02-22
Posts: 618

Re: Ability to select ID of the blocks in hotbar

Well this thread rose from the dead! It had like only 4 woots and then it was forgotten...

Anyway this idea will be added, if you read the Nous Feedback and Brainstorming: The block bar //forums.everybodyedits.com/img/smilies/smile

Offline

Napakeun1447546287559175

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1566734987.6028 - Generated in 0.031 seconds, 11 queries executed - Memory usage: 1.42 MiB (Peak: 1.58 MiB) ]