Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#1 2017-01-03 20:07:07

Krosis
Formerly Arkonagames
Joined: 2015-06-17
Posts: 2,267
Website

Morphable selection

When you click on a morphable block, it will show these arrows

jj3U7ZE.png

When you click these arrows it will change to the morphable versions of the original block

OrtkYdH.png

Definitely useful for everything don't you?


Krosis.gif

Offline

#2 2017-01-03 20:10:45

HG
Member
Joined: 2017-08-16
Posts: 1,427

Re: Morphable selection

This, along with BEE's Custom Tab...

Offline

#3 2017-01-04 04:42:18

Freckleface
Member
Joined: 2015-04-02
Posts: 1,057

Re: Morphable selection

Or just click the block in the tab multiple times like you would when placing it


ZTasSRc.png

Offline

#4 2017-01-04 05:17:26

hummerz5
Forum Mod
From: wait I'm not a secret mod huh
Joined: 2015-08-10
Posts: 4,987

Re: Morphable selection

Is there some way to get the morphable bricks without actually having to click multiple times? Perhaps one of those hover-toolbar things.

idk, I guess I just am not a fan of the clicking. Perhaps I am alone.


g822aD5.gif
he5EFub.png
thanks zoey!
If anyone tells you that a certain person speaks ill of you, do not make excuses about what is said of you but answer,
"He was ignorant of my other faults, else he would not have mentioned these alone." ― Epictetus
?type=lastlogin&name=hummerz5

Offline

#5 2017-01-04 05:47:18

Slabdrill
Formerly 12345678908642
From: canada
Joined: 2015-08-15
Posts: 2,005
Website

Re: Morphable selection

hummerz5 wrote:

Is there some way to get the morphable bricks without actually having to click multiple times? Perhaps one of those hover-toolbar things.

idk, I guess I just am not a fan of the clicking. Perhaps I am alone.

place a (blue) coin/switch/death door/gate or curse/zombie (/doublejump/team/etc etc) with value (0-3) and then place the morphable over it. It's how I quickly place 3x morphed items with 2 clicks instead of 4.

It's still multiple clicks, but it's less clicks!

Last edited by Slabdrill (2017-01-04 05:47:53)


I didn't like the big picture. Guess we're back to text.

Offline

Wooted by:

#6 2017-01-04 07:48:35

AnatolyEE
Banned
From: Unknown location
Joined: 2015-07-31
Posts: 3,080
Website

Re: Morphable selection

What about adding the ability of selecting morphable items already placed in the world, and then toggle with O and P.
Because i hate the current morphable system in total. Why not just show every possible morphable. Like Blocks. Do we make different Blocks morphable? - No. So I think it's better if you just show everything.

Offline

AnatolyEE1483512515641833

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1511074828.0318 - Generated in 0.063 seconds, 12 queries executed - Memory usage: 1.16 MiB (Peak: 1.27 MiB) ]