Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#1 2017-05-20 16:18:05

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

[sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

hi


this image is the latest image from the world PWOmega.

DUE TO HUGE LOGS
i have decided not to put a non-cached version of PWOmega here
click here for realtime update

this image is a cached version of it
n0D298FB63674E43B7537B156A0699A3D2017-18-5--08-59-48.png

and this is an html page with the latest image on it

api.sirjosh3917.com/minimap
api.sirjosh3917.com/minimap/raw/WORLDID - returns a raw image with the latest minimap from the world
api.sirjosh3917.com/minimap/get/WORLDID - returns an html page with an image on it


give me woots now

EDIT: i cache images so it could be sort've a "time portal" too

Last edited by ninjasupeatsninja (2017-05-20 16:43:08)

Offline

#2 2017-05-20 16:21:32

LukeM
Dev Team
From: England
Joined: 2016-06-03
Posts: 2,771
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

I got a bad gateway error //forums.everybodyedits.com/img/smilies/sad

World I tried to use: PWk6mk74_XcEI

Last edited by LukeM (2017-05-20 16:22:48)

Offline

#3 2017-05-20 16:23:00

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

destroyer123 wrote:

I got a bad gateway error //forums.everybodyedits.com/img/smilies/sad

if it takes too long to fetch a world (e.g. you closed a world so nobody can join it) itll do that

but if its for any world including PWOmega or PW01 then theres a problem

EDIT: it's also one account fetching each and every single world request
so like i might have to use multiple\

the log file is blowing up with requests

btw his name is WATCHDOGGO

AZ91qdI.png

Last edited by ninjasupeatsninja (2017-05-20 16:25:57)

Offline

#4 2017-05-20 16:27:24

LukeM
Dev Team
From: England
Joined: 2016-06-03
Posts: 2,771
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

It was just a normal world (just the first one that loaded in my profile), its an open medium world

I guess it could be that a lot of people are using this atm maybe, so its slower, or that the world has a lot of switches in, so contains more data

Edit: it would probably be better just to get the data as a BigDB, although IDK how you would parse that

Last edited by LukeM (2017-05-20 16:28:29)

Offline

#5 2017-05-20 16:32:09

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

maybe it doesn't have switches as an internal ID-to-color
gonna edit it to default all unknown IDs to black

Offline

#6 2017-05-20 16:42:06

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

ok yea im killing my internet enough with my webserver in general
im going to close this and try to make a javascript version of this so that i can kill your internet instead


but destroyer the issue doesnt seem to be switches a switch world of mine loads up fine

Last edited by ninjasupeatsninja (2017-05-20 16:42:37)

Offline

Wooted by:

#7 2017-05-20 17:21:50

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,754

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

I don't see a reason to use init. This mean you must login, then createjoin a world.
With bigdb you don't need to join any world.

Offline

Wooted by:

#8 2017-05-20 17:24:34

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

capasha wrote:

I don't see a reason to use init. This mean you must login, then createjoin a world.
With bigdb you don't need to join any world.

gives most updated version of the world though

i see your point however

Offline

#9 2017-05-20 18:03:59

LukeM
Dev Team
From: England
Joined: 2016-06-03
Posts: 2,771
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

Maybe add another parameter e.g. api.sirjosh3917.com/minimap/get/WORLDID?live=true
Then you can still have the most up to date world, but it could default to the db version to not completely kill your internet

Offline

#10 2017-05-20 18:35:19

ninjasupeatsninja
Member
From: USA
Joined: 2015-04-05
Posts: 1,970
Website

Re: [sorta [[not]] release] [[not]] minimap thing

destroyer123 wrote:

Maybe add another parameter e.g. api.sirjosh3917.com/minimap/get/WORLDID?live=true
Then you can still have the most up to date world, but it could default to the db version to not completely kill your internet

atm im working on a javascript minimap getter
progress is going swell

Offline

ninjasupeatsninja1495301719660475

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1561481055.5114 - Generated in 0.108 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 1.35 MiB (Peak: 1.49 MiB) ]