Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#26 2016-01-02 02:36:25

Corysut
Member
From: England
Joined: 2015-08-15
Posts: 46

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

I love this bot good work big_smile


iuq7kpi.png?1 ZTRykmN.png?1

Offline

#27 2016-01-02 14:19:28

Napakeun
Formerly goodsmile
From: Slovenia
Joined: 2015-02-22
Posts: 586
Website

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

There should be an undo & redo option.

Offline

#28 2016-01-02 14:27:25

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Napakeun wrote:

There should be an undo & redo option.

I have been thinking about this. I don't know if its hard or not.


1XlHVLW.png

Offline

#29 2016-01-02 19:04:06

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 891

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

capasha wrote:
Napakeun wrote:

There should be an undo & redo option.

I have been thinking about this. I don't know if its hard or not.

1 easy and 1 harder way pop into my mind right away:

1) (very resource intensive and slow) Save [x] MAPS, when another action is made, delete the oldest to add the current again. When undo is done, recover the next oldest (but not current) map completely and redo do the same, only then pick a newer map.

2) (Much less resource intensive and much faster) Keep track of the last [x] ACTIONS (say, place blok [x] at [y], [z]). Now you don't really keep track of the actions made, but the blocks affected, basically saving only a part of the map. When you press redo, just recover that part of the map by doing the same action done then, just with different parameters, or just placing the blocks block by block.


Current project: Thinking of/finding/requesting projects...
?type=registered&name=den3107     ?type=itemsbought&name=den3107
user.php?id=den3107&hideoffline=true    user.php?id=den3107bot&hideoffline=true

Offline

#30 2016-01-17 18:20:41

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Ok. So EE got updated and broke EEditor, so I uploaded the current version that I have of EEditor which isn't 100% finished yet.
But here comes some changes. Some new blocks added before the newest update yesterday isn't added.

3.2.1 Changelog:

Updated About links
Added blockID and x and y position.
Fixed so workarea wont clear if you are updating settings
Added Spray Tool
Added Color to BlockID
Fixed so rotation, id, target and text works on all tools
Added unknown blocks, can be able to place if you own them
Fixed so init width and height works with newest update

1XlHVLW.png

Offline

Wooted by:

#31 2016-01-19 18:11:54

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

3.2.2 Changelog:

Error fix on loading worlds
Hotkeys refined; most buttons now have a hotkey
Block tabs can be switched with Ctrl+Tab
"Color picker" is now "Find a block by color", next to Insert Text
Spray properties easier to understand

Go to first page to download the tool.

Last edited by capasha (2016-01-19 21:37:51)


1XlHVLW.png

Offline

#32 2016-01-30 01:15:19

SmittyW
Member
Joined: 2015-03-13
Posts: 1,943

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Bot doesn't upload worlds. I also get an error when I try to change the first numeric value in the replace id window. I would like it if I can move the camera with arrow keys because wasd switches tools.

Offline

#33 2016-01-30 10:50:49

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

SmittyW. wrote:

Bot doesn't upload worlds. I also get an error when I try to change the first numeric value in the replace id window. I would like it if I can move the camera with arrow keys because wasd switches tools.


I also get an error when I try to change the first numeric value in the replace id window
What do you do to get the error. Give me the steps? Would be awesome to fix the bug.


3.2.3 have those fixed.

Download: http://www.mediafire.com/download/132j8 … Editor.zip , or download from first post.

World uploading fixed
Morphing tools fixed
Color picker toolbar button fixed
Rectangle tool hotkeys changed, you can now pan around the world with WASD
Settings improved
BlockID replacer text clarified

Updated the program to be the exactly newest. I had an older 3.2.3 version uploaded.

Last edited by capasha (2016-01-30 11:53:49)


1XlHVLW.png

Offline

#34 2016-01-30 18:20:35

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

3.2.4 released

Changelog: All blocks added.


1XlHVLW.png

Offline

#35 2016-01-30 19:19:17

Professor
Member
From: The Lighthouse, Mercury
Joined: 2015-12-08
Posts: 113
Website

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

I go to open it, but it doesn't even open. (I click it twice to open, nothing happens basically)


zJ5Awju.gif
Noice.

Offline

#36 2016-01-31 10:24:25

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Professor wrote:

I go to open it, but it doesn't even open. (I click it twice to open, nothing happens basically)

Are you sure you use .NET Framework 4?


1XlHVLW.png

Offline

#37 2016-02-07 12:25:13

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

If you guys use EEditor, You need to go to, "C:\Users\<YourUsername>\AppData\Local\EEditor" and remove all folders.
These folders is for old EEditors and can contain your login information, which I think none want to have there.
Close the program before you delete the folders.

In newer EEditor updates It's going to have a button there you can open old logs with and then delete.


1XlHVLW.png

Offline

#38 2016-02-11 00:58:47

Deeo
Member
From: Brasil
Joined: 2015-12-28
Posts: 7

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Why i cant upload the world??  the status say: "Connecting to level..." and nothing happens.

Offline

#39 2016-02-11 01:01:21

SmittyW
Member
Joined: 2015-03-13
Posts: 1,943

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Deeo wrote:

Why i cant upload the world??  the status say: "Connecting to level..." and nothing happens.

Idk if you heard but there was an update in ee today. Give capasha some to update his bot to match the latest version.

Offline

#40 2016-02-11 01:10:12

Deeo
Member
From: Brasil
Joined: 2015-12-28
Posts: 7

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

SmittyW. wrote:
Deeo wrote:

Why i cant upload the world??  the status say: "Connecting to level..." and nothing happens.

Idk if you heard but there was an update in ee today. Give capasha some to update his bot to match the latest version.

Ohh yes, I understand, even makes sense, sorry my stupidity, and thanks for the reply.

Offline

#41 2016-02-11 11:34:04

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

The tool will be updated later today. There is some new features that need to be fixed.


1XlHVLW.png

Offline

#42 2016-02-12 05:38:59

green_meklar
Member
From: Milky Way
Joined: 2016-02-12
Posts: 3
Website

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

I tried V3.2.4 just now and it didn't work (wouldn't upload, crashed on download). Good to know it will be updated soon.

Is the save file format used by this program documented anywhere? Given that the old uploaders I tried didn't work, I'm thinking of using this for a project on another site, but I would need to know the exact file format first. Some time ago I reverse-engineered the old SAV format used by EE Animator, but this format seems to be different.

Offline

#43 2016-02-12 14:27:25

den3107
Member
From: Netherlands
Joined: 2015-04-24
Posts: 891

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Decompiling showed me he uses a binary writer.
What does that mean?
You'll need the same objects that he saves in your project in order to read it.

The actual saving method:

Think that should tell you what the format is.
In case you still have no idea, this is what I think it is:
Obviously it starts with the room height and width.
After that I think it's much the same as normal deserialization only completely in binary, haven't looked very in-depth though.


Current project: Thinking of/finding/requesting projects...
?type=registered&name=den3107     ?type=itemsbought&name=den3107
user.php?id=den3107&hideoffline=true    user.php?id=den3107bot&hideoffline=true

Offline

#44 2016-02-12 16:23:05

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

green_meklar wrote:

I tried V3.2.4 just now and it didn't work (wouldn't upload, crashed on download). Good to know it will be updated soon.

Is the save file format used by this program documented anywhere? Given that the old uploaders I tried didn't work, I'm thinking of using this for a project on another site, but I would need to know the exact file format first. Some time ago I reverse-engineered the old SAV format used by EE Animator, but this format seems to be different.

I don't know which old uploaders you have. But EEditor save it as  binary.

Here is the code for that: http://pastebin.com/8NLFDBds


1XlHVLW.png

Offline

#45 2016-02-13 22:34:36

green_meklar
Member
From: Milky Way
Joined: 2016-02-12
Posts: 3
Website

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

'Binary' could mean any number of things. The old SAV format was binary too, but it wasn't the same as yours.

The code you posted might be sufficient for me to work out the format. It doesn't say what the binary data for signs, portals, etc actually is, but I can probably reverse-engineer that stuff without too much trouble, if I need it at all. Thanks!

Offline

#46 2016-02-14 17:16:02

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

green_meklar wrote:

'Binary' could mean any number of things. The old SAV format was binary too, but it wasn't the same as yours.

The code you posted might be sufficient for me to work out the format. It doesn't say what the binary data for signs, portals, etc actually is, but I can probably reverse-engineer that stuff without too much trouble, if I need it at all. Thanks!


There is different versions of EEditor that have saved the data different.
Saving 2.1 or later: http://pastebin.com/8NLFDBds
Loading 2.1 or later: http://pastebin.com/k7rQUPGa


1XlHVLW.png

Offline

#47 2016-02-16 06:41:35

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

I'm really sorry that you guys need to wait so long for an update. Because of new features, it got moved forward a bit more. But everything is done later today/tomorrow.


1XlHVLW.png

Offline

#48 2016-02-16 16:40:04

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Update for 3.3.

Undo, redo and change history (Works on Pentool, Filltool, Rectangletool, Spraytool)
Possibility to save world or minimap view as image
Update checker
Gold Membership update additions
Button in settings for removing log files for old EEditor versions
Changing replace tool IDs hopefully won't show an error anymore
Piano and Drums adding/editing disabled until updated
Default selected block is now gray basic instead of air
Fixed fully black block placement
Fixed drawing backgrounds behind blocks with numbers (coindoors etc)
Removed world download by coordinates (didn't work too good)
About text fixes
"Remove hotkeys" in settings is now a button
Correct uploading of blocks. Should also stop and disconnect now.

Download: http://www.mediafire.com/download/132j8 … Editor.zip


1XlHVLW.png

Offline

#49 2016-02-18 17:57:23

capasha
Member
Joined: 2015-02-21
Posts: 3,328

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

Updated EEditor to 3.3.0, which will update the code to work on newest EE version.


1XlHVLW.png

Offline

#50 2016-02-19 02:13:21

UncausedWall00
Member
From: US
Joined: 2015-05-16
Posts: 22

Re: [Release] EEditor 3.6.7 - Offline Editor

is there some kind of max pixels for an image cuz it always says this crap when i try a big picture


zS42n43.png

Offline

capasha1505594475677309

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1505899246.649 - Generated in 0.060 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 1.36 MiB (Peak: 1.57 MiB) ]