Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#1 2017-09-08 22:09:45

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 3,470

Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

ySyO7tx.png
Nobody calls it "rooms" anyway
http://www.strawpoll.me/13897874

Last edited by Xfrogman43 (2017-09-10 00:35:18)


zsbu6Xm.png thanks zoey

Offline

#2 2017-09-08 22:22:41

Anch
Member
Joined: 2015-02-16
Posts: 5,443

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

They should also change it from Rooms -> Worlds on the forums.
PVAjyUo.png


hi

Offline

#3 2017-09-09 14:34:37

HG
Member
Joined: 2017-08-16
Posts: 1,427

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

I call them "rooms".

Offline

#4 2017-09-09 15:17:23

Gosha
Banned
From: Russia
Joined: 2015-03-15
Posts: 4,552

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

It is "rooms" in playerio.

To join the world you need to call JoinRoom()

Offline

Wooted by:

#5 2017-09-09 18:27:40

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 3,470

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

Gosha wrote:

It is "rooms" in playerio.

To join the world you need to call JoinRoom()

Can't they just change it in the game???


zsbu6Xm.png thanks zoey

Offline

#6 2017-09-09 20:18:27

hummerz5
Forum Mod
From: wait I'm not a secret mod huh
Joined: 2015-08-10
Posts: 4,987

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

true, but he's raising the explanation as to who does call them 'rooms' if that makes sense

not a strong argument but pretty equal to "nobody calls it 'rooms' anyway" :b


g822aD5.gif
he5EFub.png
thanks zoey!
If anyone tells you that a certain person speaks ill of you, do not make excuses about what is said of you but answer,
"He was ignorant of my other faults, else he would not have mentioned these alone." ― Epictetus
?type=lastlogin&name=hummerz5

Offline

#7 2017-09-09 20:58:02

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 3,470

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

hummerz5 wrote:

true, but he's raising the explanation as to who does call them 'rooms' if that makes sense

not a strong argument but pretty equal to "nobody calls it 'rooms' anyway" :b

I'm not stupid I knew pio called it room(s)...


zsbu6Xm.png thanks zoey

Offline

Wooted by:

#8 2017-09-09 21:45:21

Latif
Member
From: The Netherlands
Joined: 2015-03-13
Posts: 734

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

EE terms don't depend on PlayerIO, so it should be called worlds.


No I'm not lazy, I'm just highly motivated to do nothing.

I maek avatars 4 peeple if u liek u caen ask here 4 1 (it's kind of dead)

Offline

Wooted by:

#9 2017-09-09 22:43:10

zyhrllos
Banned
Joined: 2015-11-08
Posts: 1,101

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

the game refers to them as 3 things: rooms, worlds, and levels

it's inconsistent like a lot of things in it currently so this is something that could be focused on if/when 3.0 comes out

Last edited by zyhrllos (2017-09-09 22:43:25)


https://go.twitch.tv/videos/73271180
reminder: this man was hired as an everybody edits moderator

Offline

#10 2017-09-10 00:34:37

Xfrogman43
Member
From: need to find a new home
Joined: 2015-02-15
Posts: 3,470

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

Ernesdo wrote:

the game refers to them as 3 things: rooms, worlds, and levels

it's inconsistent like a lot of things in it currently so this is something that could be focused on if/when 3.0 comes out

I mean honestly it doesn't need to be focused on, someboy could make a poll and you vote

EDIT: updated OP

Last edited by Xfrogman43 (2017-09-10 00:35:02)


zsbu6Xm.png thanks zoey

Offline

#11 2017-09-10 01:05:42

Slabdrill
Formerly 12345678908642
From: canada
Joined: 2015-08-15
Posts: 2,005
Website

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

it's 100% worlds CHANGE IT (with one vote)


I didn't like the big picture. Guess we're back to text.

Offline

#12 2017-09-10 09:44:56

italkalotfromee
Member
Joined: 2015-05-08
Posts: 97

Re: Change "rooms" to "worlds" on lobby VOTE NOW

Xfrogman43 wrote:

Nobody calls it "rooms" anyway

Due to the fact that a world can be labeled as a Room or vice versa.  I find it useless to even change it, therefore I didn't vote.

Also, why even bother changing it?

Also, for the ones that say "Yes" to changing it then explain why you think it is more important to change it with valid reasons.

Italkalotfromee wrote:

Valid reasons are reasons that are descriptive or informational reasons that can be used to back up an opinion or bias statements/opinions.

Last edited by italkalotfromee (2017-09-10 09:48:25)


FluxBB bbcode test

Offline

italkalotfromee1505033096676827

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1511079738.1797 - Generated in 0.140 seconds, 12 queries executed - Memory usage: 1.27 MiB (Peak: 1.43 MiB) ]