Official Everybody Edits Forums

Do you think I could just leave this part blank and it'd be okay? We're just going to replace the whole thing with a header image anyway, right?

You are not logged in.

Advertisement

Hello, visitor! These forums are run off of the revenue generated from these ads. If you'd like to support us, please whitelist us or consider donating:

#1 2019-03-11 19:50:00

Anatoly
Member
From: Unknown location
Joined: 2015-07-31
Posts: 5,754
Website

Ping speed showing wrong speed

Hello, I am Anatoly and EE is laggy.

Screenshot_2019-03-11_at_19.47.14.png

I am pretty sure, I haven't been waiting for 20 seconds to get response. It was more like maximum 10 seconds delayed lag.


a.png?width=400&height=125
unknown.png

Offline

#2 2019-03-11 20:28:22

MWstudios
Member
From: World 4-2
Joined: 2018-04-06
Posts: 1,264

Re: Ping speed showing wrong speed

Hello, I am MW and EE is completely normal
lraIQdW.png


Time before becoming a Member - Leaderboard
1. Whirl - 9 months
2. KirbyKareem - 8 months
3. pwnzor - 2.4 months
4. MWstudios - 2 months
5. ILikeTofuuJoe - 1.5 months
giphy.gif Piskel is the best GIF maker I've seen
HG's signature for me - Anatoly's signature for me
The Mashed Potatoes Song - The longest post on EE forums - Play my Minesweeper

Offline

#3 2019-03-11 20:36:41

LukeM
Dev Team
From: England
Joined: 2016-06-03
Posts: 2,736
Website

Re: Ping speed showing wrong speed

You are still experiencing significant lag though? (Its not like theres no delay at all and its showing 20 seconds for some reason?)

Offline

Wooted by: (2)

HG, PTU

LukeM1552333001742451

Board footer

Powered by FluxBB

[ Started around 1556259013.5794 - Generated in 0.021 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 1.27 MiB (Peak: 1.38 MiB) ]